Zeilen op de zeegaande klipper "Elegant"

Als je aan zeilen denkt, denk je avontuur, genieten van de natuur, de spanning en ontspanning. Als je deze fantastische en enerverende ervaringen wilt beleven, dan vind je dit op ons klassiek gelijnde zeilschip Elegant, dat al ruim meer als 100 jaar wind en weer trotseert.

Onze vaargebieden zijn het IJsselmeer, Nationaalpark Waddenzee, Noordzee en de Oostzee, met hun eindeloze kustlijn, pittoreske baaien en talrijke eilanden. Wij varen hier al jaren en kennen het gebied zo langzamerhand als onze broekzak.

Bij ons kunt u uw vakantie doorbrengen zoals u het wenst. Denk eens aan een familiereünie, een schoolreis, teambuilding met uw collega's of gewoon gezellig met je vrienden een heerlijke en ontspannen tijd doorbrengen. Wij garanderen u gedenkwaardige en onvergetelijke momenten.

Wij verheugen ons op uw komst.
Bij ons is iedereen welkom!

Vaargebieden de ELEGANT

JAN HUYGEN vaarbegieden Noordzee

IJsselmeer, Wad & Noordzee

Beleef een levendige lente en de laatste warme herfstdagen op de Nederlandse wateren. Lekker dicht bij huis stapt u zomaar een andere wereld binnen. Nederland vanaf het water is gewoon prachtig!

JAN HUYGEN vaargebieden Oostzee

Oostzee

De Oostzee, ook wel Baltische Zee genoemd, is een randzee van de Atlantische Oceaan en al sinds jaar en dag een heel afwisselend zeilgebied. Tussen bizarre rotskusten en idyllische, kleine eilanden in heldergroen water lijkt het soms alsof de tijd heeft stil gestaan.

War is de ELEGANT - mit Marine Traffic