Kieler Woche

Geen week is als deze. De Kieler Woche combineert 9 dagen lang het grootste zeilevent van de wereld met het grootste zomerfeest van Noord-Europa. Dat belooft culturele hoogtepunten en gezellige feestjes in de hele stad - allemaal open air!

Het maritieme hoogtepunt is de Windjammerparade met rond 100 traditionele schepen. Barken, briggen, en schoeners zeilen dan – meestal met de grootste Windjammer vooraan – de fjord van Kiel uit. Tijdens de Kieler Woche vindt echter elke keer een kleine parade plaats. En ook wij bieden  diverse dag- en avondtochten voor groepen tot maximaal 55 personen aan. Uiteindelijk wordt de Kieler Woche traditioneel op de laatste zondag met een groot vuurwerk afgesloten.

Het concept voor de Kieler Woche werd al in 1882 bedacht. Toen stonden echter vooral de zeilwedstrijden in de belangstelling. Sinds het einde van de tweede wereldoorlog was en is het doel van de moderne Kieler Woche, "de communicatie tussen de wereldvolkeren te verbeteren en een bijdrage te leveren aan vrede en vriendschap."

Van 18 t/m 26 juni 2022 nemen wij met de ELEGANT deel aan de Kieler Woche!

Boek de Elegant exclusief voor u bedrijfsuitje, het familiefeestje....

Wij bieden groepen tot 55 personen tijdens de Kieler Woche de mogelijkheid eens een  dagje op een Nederlands charterschip te beleven. Wij zorgen voor speis en drank en u kunt in alle rust de fantastische uitzicht op de Kieler Fjord beleven. Komt u met de hele familie, vrienden of collega's en geniet uw de Kieler Woche eens uit een andere perspectief. Aan boord van de Elegant is iedereen welkom en  uitgenodigd  actief mee te helpen tijdens het zeilen. Maar ook wie rust, ontspanning en avontuur zoekt is bij ons op de juiste plek.

Of aan dek of in het stijlvol ingerichte en lichte dagverblijf, de ELEGANT bied voor iedereen de juiste mix uit zeilavontuur, ontstressing en natuurlijk ook een adembenemende blik op de Kieler Fjord.
Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid tijdens de Kieler Woche u bedrijfsuitje aan boord van de Elegant te organiseren.

Vrije termijnen op de Kieler Woche 2022

Zaterdag, 25.06.2022 19:00 -23:00 uur, avondtocht op de Kieler Fjord  

Zondag, 26.06.2022 10:00 - 16:00 uur, dagtocht op de Kieler Fjord en Oostzee

Zondag, 26.06.2022 20:00 -24:00 uur, sterrenbetovering boven Kiel (afsluit vuurwerk van de Kieler Woche)

Als u interesse aan een van deze termijnen heeft, gebruikt u ons contactformulier! Wij maken u graag een offerte op maat

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).